Fast Look for Nice Kids Fun

Friday, August 18, 2006

Book Review!

En der elsker mig er titlen på en ungdoms bog jeg har læst, den er meget god. Jeg vil fortælle lidt om hvad den handler om, og hvad jeg synes om den osv. Forfatteren til bogen hedder Lykke møller. Det er en virkelig historie, der er bare blevet lavet lidt om på den.

Den handler om en pige, som hedder Signe, hun bor i Vollsmose. Signe gik hen og blev forelsket i Ita, en tyrkisk fyr, som hun virkelig elskede, og han elskede også hende, men deres forhold gav mange problemer. I starten gik det hele rigtig godt, og de var glade for hinanden.

Et stykke tid efter begyndte problemerne at komme lidt efter lidt. Signes mor er alkoholiker og hun begyndte og smide Ita ud af huset når han kom og besøgte Signe, hun kaldte ham perker, og sagde at han ikke skulle røre hendes datter.

Signes små søskende kunne godt lide Ita, men moren drak mere og mere og hun blev mere ligeglad med Signe og hendes søskende. Det var altid Signe der skulle gøre det hele derhjemme, og passe hendes søskende, fordi hun synes det var synd for dem at deres mor tog dem med på værtshuset mens hun drak sig stiv.

En dag smed hendes mor hende ud, og hun gik hjem til Ita, hun vidste godt at han ikke måtte have en kæreste, og især ikke en dansk pige, det vil hans forældre aldrig acceptere, hun var beskidt fordi hun ikke havde skiftet sit tøj og hendes øjne var fuld af tårer.

Ita sagde at det var lige meget hun skulle komme med ind, han ville ikke have at hun skal bo på gaden. Ita’s mor tog godt imod hende, og det gjorde resten af familien også. Hun kom igen, og moren havde fået sig en kæreste, som også drak meget, og huset var røget til som altid.

Hun blev ved med at mødes med Ita, fordi de havde planer om deres fremtid og planlæggede alt når de var sammen. Men denne gang mødtes de hemmeligt, Ita’s far bankede ham fordi han ikke ville have et dårligt rygte, det er vigtigt for muslimer at have en god ære, og hører efter forældrene.

I slutningen sker det at hun kommer på et slags børnehjem for unge, og hende og Ita gik fra hinanden. Hun var tæt på at begå selvmord, fordi hun følte at hun ikke havde noget at live for. Men hun fik nye venner, og et nyt liv, hun ville aldrig mere være kæreste med en indvandrer.

Min mening: bogen er meget godt skrevet, den indeholder mange gode. Men nogle ting er den er forkert. For eksempel står der at alle muslimer, osv. Man skal jo ikke sige alle, fordi der er forskel på mennesker, og muslimer. Nogle er meget religiøse og fortolker koranen meget forkert.

Men det er rigtigt nok at ære er vigtigt. Men i Islam må en muslimsk mand gerne giftes med en kristen en, men en pige må IKKE giftes med en kristen mand, hvis han ikke bliver muslim. Fordi når man for børn så bliver de muslim eller kristen fra deres far af, og derfor er det vigtigt at faren er muslim, for så bliver de også muslimer, vi har ikke noget der hedder halv halv, man arver troen fra faren af!

No comments:

Test din viden - Hvad består vand af?

Test din viden - Hvad betyder IQ?

Test din politiske viden -

Er du fra den (fucked up) generation? (Ej eller nej), Test din politiske viden!

Hvem vil du give den stemme altid til i valget? Det betyder også at sige hvor åben, sympathique og elegant du er!

Hvem vil du give den stemme altid til i valget?

Social Bookmarks

AddThis Social Bookmark Button

View blog authority

Add to Netvibes



StumbleUpon My StumbleUpon Page

Nice Kids Fun's Followers